Scoala primara

Scoala primara nu functionaza in acest an scolar.

Scoala propune un program educational de calitate care include educatia formala, conform curriculumului national, respectand tendintele curriculare europene.
Activitatile care se desfasoara conform programei educationale nationale sunt completate de programul propriu « OPTIMIZARE PERSONALA », care vizeaza descoperirea si dezvoltarea potentialului fiecarui copil; integrarea in programe de invatare accelerata; sustinerea creativitatii si afirmarea personalitatii fiecarui copil.
Programul „OPTIMIZARE PERSONALA”, sustinut de profesori specializati in psihopedagogie, include cursuri de limba engleza cu vorbitor nativ; ora zilnica de sport; educatie diferentiata pe grupe de nivel; proiecte culturale, ecologice, sportive, de dezvoltare personala; programul „Un muzeu pe luna”; cluburi de lectura, matematica, teatru, pantomima, arte, dans, inot, tabere si excursii tematice.
Acestora li se adauga evenimentele cu participarea parintilor, care sustin ecosistemul copil – scoala – familie, un element esential in cadrul strategiei educationale promovate de Scoala Arlechino& Friends
La Arlechino & Friends, luam in considerare ca fiecare copil este inzestrat de natura cu har si potential. Arlechino& Friends promoveaza educatia de excelenta, descoperind, dezvoltand si promovand potentialul nativ al fiecarui copil. Curricula Arlechino& Friends, organizata dupa programa nationala, dar adaptata criteriilor internationale de excelenta in educatie, reprezinta un mediu de formare armonioasa, echilibrata, cu educatori si profesori dedicati, care formeaza si nu doar informeaza, educatori si profesori specializati in psihopedagogia excelentei, pentru care mentoratul inseamna un stil de viata.